Activiteiten

Bekijk hier welke activiteiten JIJ aan mee kan doen!

Bij TopTurnen West bieden we verschillende activiteiten aan voor turnsters en coaches binnen en buiten onze organisatie. Hieronder zul je een samenvatting vinden maar klik op de link voor uitgebreide informatie en de nieuwste data.

TTW Turnday is een open training die 1x per kwartaal wordt georganiseerd. Deze turnday is om te kijken of je als turnster kwaliteiten, skills en motivatie hebt voor een van onze groepen.
De regio trainingen zijn bedoeld voor turnsters van 10 jaar en ouder die zich zelf willen verbeteren. Het doel is om de turnontwikkeling van alle deelnemende turnsters te vergroten.

Invitatie Trainingen zijn onderdeel van het opleidingsplan van TopTurnen West. Turnsters en coaches vanuit het hele land kunnen samen met de selectie van TTW mee trainen. Je ervaart de topsport van dichtbij onder begeleiding van een expert.
Elke vakantie bieden we vanuit top turnen west een seizoens camp aan. Je kunt dan ongeacht je niveau, leeftijd en turnachtergrond in een mooie turnhal trainen met ervaren coaches.