Awesome Autumn Camp

Het leukste trainingsevenement in de herfstvakantie!

Lekker turnen in de vakantie

De Awesome Autumn Camp is een training in de herfstvakantie. De trainingsdag start met de warming-up o.l.v. ervaren coaches. Er wordt een circuit aangeboden, waar de coaches je gaan uitdagen. Je zult zien dat je sterk moet zijn als turnster. ?

Als je spieren wakker zijn, dan gaan we beginnen met allerlei fun trucjes op de vloer. Dat zijn de fundamentals and basics van het turnen.

Na de vloer wordt de groep in kleinere groepjes verdeeld. We gaan lekker trainen op de toestellen: sprong, brug, balk en trampoline.

Tijdens de gehele dag kun je pompoenen verzamelen door goed je best doen en voor de geleerde trucjes.

De coaches werken ook op de toestellen aan nieuwe elementen die jij graag wilt leren.

Na twee toestellen is het tijd om te lunchen. Na gaan we een leuk spel doen in de turnhal.

’s Middags hervatten we de training met zijn allen. Als warming-up doen we een korte dans. Als de spieren weer lekker warm zijn gaan we nog trainen op de andere twee toestellen.

Aan het eind van  de training is het tijd om nog even te stretchen en tijd om de prijzen uit te delen aan alle ‘harde werkers’.

Enthousiast? Meld je aan via het aanmeldformulier hieronder.

Voor wie

Voor meisjes die op de lagere school zitten en al een beetje kunnen turnen.

Wanneer:

Op dit moment is er geen awesome autumn camp datum beschikbaar, houdt de site in de gaten

Waar

Turnhal
Sportcompex De Weijver
De Weijver 8
1718 MS Hoogwoud

Kosten

Voor deelname vragen wij een vergoeding van € 20,- per keer dat je mee doet.Deelname is definitief indien er betaald is.

Wat nog meer

Graag gepaste kleding dragen voor de training, bij voorkeur een t-shirt & shorts of een turnpakje. Lang haar graag in een staartje en laat je sieraden maar thuis. Neem voor de dag een gezonde lunch mee, wat fruit en een fles/bidon water.

Bij een allergie of een medische aandoening graag van tevoren even informeren.

COVID-19 maatregelen

We mogen weer in de turnhal maar daar zijn nog wel een aantal spelregels voor en neem deze goed in acht. Omdat de regels veel veranderen hebben we hieronder een aantal links van het NOC*NSF, KNGU en Sportgemeenten waarin de wijzigingen continue worden bijgehouden. Bij klachten sowieso altijd thuis blijven.