Create Team Cup 2021

8 sep 2021

Nu de maatregelen omtrent corona weer enigszins versoepelen willen we onder voorbehoud van deze maatregelen een nieuwe editie van de Create Team Cup organiseren. Deze editie zal zaterdag 23 oktober plaatsvinden in de turnhal in Hoogwoud.

Met alle inachtnemingen van de mogelijkheden is het programma van een tweedaagse evenement terug gebracht naar een eendaagse wedstrijd met voor jeugd, junioren en senioren verdeeld over 2 wedstrijd ronden, de ochtend voor de jeugd en in de middag voor de junioren en senioren.

Op het moment hebben wij ervoor gekozen om geen publiek toe te laten tijdens de competitie vanwege de vele maatregelen die dit met zich meebrengt maar wij wel van mening zijn dat het voor de turnsters fijn is om weer een wedstrijd te kunnen turnen. Misschien dat hier eventueel verandering in kan komen maar dat laten we dan tijdig weten.

De eerste verzoeken voor deelname zijn al een feit en we hebben er ongelofelijk veel zin in om elkaar weer in actie te zien. Hieronder het technische reglement en het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier kan terug worden gestuurd naar monique@topturnenwest.nl