Eerste plaats combi team N1 in Varsseveld

18 december 2023

In Varsseveld werd zondag 17 december 2023 een plaatsingwedstrijd voor niveau 1 gehouden waarin TopTurnen West een mixteam vormde.

Het team van turnsters bestond uit Grada en Zindzi van Dynamo-Roosendaal en onze eigen Zoë, Lizzy, Rosa en Nadia. Samen met Josette en Monique moesten zij al vroeg aantreden maar zij hebben ontzettend goed geturnd. Rosa vlamde op alle onderdelen, Lizzy en Zoë scoorden identiek op sprong en Nadia liet stralend van plezier haar oefeningen zien. De bijdrage die elke turnster heeft geleverd aan het team zorgde er uiteindelijk voor dat het team op de eerste plaats eindigde. Gefeliciteerd dames! 

Dit was de laatste wedstrijd van het jaar en tevens de laatste wedstrijd van TopTurnen West. Trots op ons team dat tot het laatste moment zich heeft weten in te zetten om dit mogelijk te maken. Trots op onze turnsters die zich niet van de wijs hebben laten brengen en nog steeds het beste van zichzelf hebben laten zien. Verdrietig vanwege het feit dat dit eindigt. Hopelijk kunnen we de huidige opleidingsgroep compleet houden om samen de rest van het seizoen af te maken.