Einde van een tijdperk

22 december 2023

Einde van een tijdperk

 

Afgelopen maandag, na de training, de laatste bijeenkomst van TopTurnen West voordat iedereen de eindejaar drukte in gaat. Een laatste bijeenkomst waar we hebben geprobeerd om de periode van TopTurnen West voor iedereen op de juiste manier af te sluiten. Maar wat is nu juist.

Het voelt op het moment slecht om de ontwikkelingen van de afgelopen jaren te moeten stoppen. De visie en plannen voor de toekomst kloppen nog steeds en de noodzaak om een centrum te zijn voor het dames turnen in Noord-Holland Noord is er niet minder om geworden. Helaas denkt de lokale politiek maar ook de landelijke bond hier voor het moment anders over.

Wat ons nu resteert is iedereen, maar dan ook iedereen die ooit zijn steentje heeft bijgedragen aan de vereniging en stichting in Opmeer en Hoogwoud te bedanken. Leden, ouders, verzorgers, vrijwilligers, partners, ondersteunend team, kader, bestuur….. iedereen BEDANKT.

Vanaf 1 januari 2024 zullen de diverse kanalen van TopTurnen West niet meer actief zijn maar voorlopig nog wel inzichtelijk. Ter zijner tijd zullen wij deze ook gaan afsluiten en verwijderen.

Wij wensen iedereen fijne dagen en veel gezondheid en voorspoed in de toekomst.

De turnsters en kader wensen wij veel plezier en succes met de volgende stap, welke, en waar die ook mag zijn. We komen elkaar vast nog tegen.